Duur van de ‘Tour’ 90 min.  Na de rondleiding is er mogelijkheid tot kleine catering. Geboekte ticketten kunnen niet terugbetaald worden. Voor kinderen tot 12 jaar is er korting mogelijk.

Contacteer ons telefonisch of per mail om een datum vast te leggen. Tickets kunnen ook ter plaatse gereserveerd, betaald en afgehaald worden. Reservaties kunnen contant of per overschrijving betaald worden. Bij overschrijving; vergeet niet de vermelding van je naam, datum en uur van visite.

Individuele rondleidingen zijn mogelijk elke 1ste zaterdag van de maanden April tot en met Oktober. De ‘Tour’ start om 13h. Reserveren is wenselijk. Volg ons op Facebook voor de eerstkomende data.

Groepen met een min. van 10 pers. en een max. van 40 personen kunnen ook op andere dagen boeken. Vanaf 20 pers. worden de groepen in 2 verdeeld. De prijs is €23/pp met een minimum deelnameprijs van €230.

€23 per persoon.

Studentengroepen met een min. van 10 pers. en een max. van 20 pers. incl. leerkracht.

Zodat iedereen ongestoord kan genieten vragen wij vriendelijk om mobiele telefoons af te zetten voor de aanvang van de ‘Tour’.

Het huis is moeilijk toegankelijk omwille van diverse trappen. Gelimiteerde toegang voor rolstoelgebruikers.

Geschenkbonnen zijn altijd verkrijgbaar, deze blijven 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Hoge & scherpe hakken kunnen schade berokkenen aan de historische vloeren en zijn om deze reden niet toegelaten. Bij slecht weer bieden wij gratis schoencovers aan.

Wij willen graag dat je van het bezoek geniet. Indien er extra zorgen (stoeltje) nodig zijn laat het ons gerust weten. Tel. +32(0)11/48.24.94 of mail info@huisnagels.be

Op feestdagen zijn wij gesloten.