Hall-gelijkvloers

Hall-gelijkvloers

Duur van de ‘Tour’ 90 min.  Na de rondleiding is er mogelijkheid tot kleine catering. Geboekte ticketten kunnen niet terugbetaald worden. Voor kinderen tot 12 jaar is er korting mogelijk.

Hall-gelijkvloers

Contacteer ons telefonisch of per mail om een datum vast te leggen. Tickets kunnen ook ter plaatse gereserveerd, betaald en afgehaald worden. Reservaties kunnen contant, met bancontact of per overschrijving betaald worden. Bij overschrijving; vergeet niet de vermelding van je naam, datum en uur van visite.

Hall-gelijkvloers

Individuele rondleidingen zijn mogelijk elke 1ste zaterdag en zondag van de maanden April tot en met Oktober. De ‘Tour’ start om 13h. Reserveren is wenselijk. Volg ons op Facebook voor de eerstkomende data.

Hall-gelijkvloers

Groepen met een min. van 10 pers. en een max. van 40 personen kunnen ook op andere dagen boeken. Vanaf 20 pers. worden de groepen in 2 verdeeld. De minimum deelnameprijs bedraagt €200 vanaf oktober 2017.

Hall-gelijkvloers

€17/p.p. Opgelet vanaf oktober 2017 wordt de prijs €20/p.p.

Hall-gelijkvloers

Studentengroepen met een min. van 10 pers. en een max. van 20 pers. incl. leerkracht.

Hall-gelijkvloers

Zodat iedereen ongestoord kan genieten vragen wij vriendelijk om mobiele telefoons af te zetten voor de aanvang van de ‘Tour’.

Hall-gelijkvloers

Het huis is moeilijk toegankelijk omwille van diverse trappen. Gelimiteerde toegang voor rolstoelgebruikers.

Hall-gelijkvloers

Geschenkbonnen zijn altijd verkrijgbaar, deze blijven 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Hall-gelijkvloers

Hoge & scherpe hakken kunnen schade berokkenen aan de historische vloeren en zijn om deze reden niet toegelaten. Bij slecht weer bieden wij gratis schoencovers aan.

Hall-gelijkvloers

Wij willen graag dat je van het bezoek geniet. Indien er extra zorgen (stoeltje) nodig zijn laat het ons gerust weten. Tel. +32(0)11/48.24.94 of mail info@huisnagels.be

Op feestdagen zijn wij gesloten.